Potravinářský tapiokový škrob
Tapiokový škrob se používá v různých kulinářských disciplínách a je obzvlášť užitečný pro zahušťování, gelování, spojování a stabilizaci potravinových produktů. Tapiokový škrob, který vyrábíme, poskytuje:
- Neutrální chuť a vzhled
- Vynikající texturu, ústní pocit a vlastnosti při zmrazování a rozmrazování
- Křupavost pro obalové vrstvy
- Strukturální odolnost pro pečivo, nudle a těstoviny.
- Skvělou výživovou hodnotu, protože je bohatý na vápník a vitamín B12.
Tapiokový škrob může být použit v různých potravinách, včetně:
1. Polévek, omáček a dresinků
2. Pečených výrobků, např. pečiva a koláčů
3. Extrudovaných potravin
4. Vařeného masa
5. Výroby zmrzliny a kornoutů na zmrzlinu
6. Nudlí a těstovin
Vzhled: Volně tekoucí krémově bílý prášek